Trabzon tereyağı, Trabzon’da üretilen yüksek kaliteli bir tereyağıdır. Trabzon tereyağı, Doğu Karadeniz bölgesindeki dağlık alanlarda beslenen hayvanların sütünden yapılır. Bu tereyağı, kalitesi ve lezzeti sayesinde diğer tereyağlarından ayrılır.
Doğal tereyağının lezzetini ve faydalarını mutfaklarınıza taşıyarak sağlıklı, güvenilir bir lezzet deneyimi yaşamak istiyorsanız, ’’rizeyoresel.com’’ size en kaliteli ürünleri sunuyor
Yarım asırlık deneyimiyle Hemşin Şarküteri, Rize dana kavurma, Anzer balı, köy tereyağı ve daha birçok doğal yöresel ürünü RizeYoresel.com üzerinden sofralarınıza getiriyor. Karadeniz’in otantik lezzetlerini keşfedin!
Türkiye’nin en lezzetli ve sağlıklı balı kestane balı! Rize’nin yöresel lezzeti kestane balının faydaları, üretim süreci ve en iyi kestane balı nerede bulunur?
Karadeniz’in eşsiz lezzeti muhlamanın tarihçesi, yapılışı ve faydalarını keşfedin. Rize’nin geleneksel kahvaltı yemeği muhlama hakkında her şeyi öğrenin
Rize simidi, Rize ilinin en meşhur yöresel lezzetlerinden biridir. Susamsız ve üzüm pekmezi ile yapılan bu simit, kendine özgü lezzeti ve kıvamı ile dikkat çekmektedir.
Rize, Karadeniz bölgesinde bulunan zengin bir mutfak kültürüne sahip olan bir şehirdir. Rize’nin yöresel yemekleri, bölgenin iklim ve coğrafi özelliklerinden etkilenerek ortaya çıkmıştır. İşte Rize’ye özgü bazı yöresel yemekler:
Anzer Balı, Anzer Ballı Köyü Kooperatifi tarafından üretilmekte olup, yalnızca Hacettepe Üniversitesi tarafından analiz edilmektedir. Aynı gün indirimli kargo yapılır
Rize, Karadeniz’in doğal güzellikleriyle ünlü şehirlerinden biridir. Doğası, yaylaları, denizi, tarihi dokusu ve yöresel lezzetleriyle turistlerin ilgisini çekmektedir. Bu makalede, Rize’nin gezilecek yerleri, tarihi yerleri ve yöresel ürünleri hakkında a
Kolot peyniri nedir, nasıl yapılır ve hangi farklarla öne çıkar? Fiyatı, kullanımı ve nerede satıldığı hakkında tüm detayları keşfedin. Taze ve organik Kolot peyniri için RizeYoresel.com’u ziyaret edin.
Karakovan balını diğer ballardan ayıran en büyük özelliği, her şeyiyle doğal olmasıdır. Arılar ağaç kovuklarında, kütük, sepet ya da diğer ortamlarda kendi ballarını üretirler. Arıcılar bu arılara dışarıdan ne bir petek, ne de şurup verirler.